telefoane

ASUS Zenfone GO

ASUS Zenfone Go

Introducere

ASUS a profitat din plin de cei 25 de ani de când dezvoltă produse electronice, reușind să construiască telefoane excelente la prețuri mai mici decât cele practicate de concurență. Capacitățile de producție ale companiei ASUS sunt recunoscute la cel mai înalt nivel, Google alegând ASUS pentru dezvoltarea și producția mai multor dispozitive mobile, inclusiv pentru celebra tabletă Nexus 7 2013.

Proiectarea și producția unui telefon competitiv este o sarcină destul de dificilă, mai ales atunci când te adresezi unui public ce pune mare accent pe imagine și tradiție. Cum ASUS a intrat de câțiva ani în industria telefoanelor mobile, compania a trebuit să facă un efort suplimentar și să convingă publicul de calitatea produselor sale.

ASUS Zenfone GO ZC500TG oferă o calitate ridicată într-o zonă de preț accesibilă cumpărătorilor cu venituri reduse. La prima vedere, Zenfone GO pare un telefon high-end pe care l-ați încadra probabil într-o zonă superioară de preț. Carcasa exterioară este îmbinată perfect, iar designul este curat, fără alte înflorituri.

 

ASUS Zenfone Go

ASUS Zenfone Go

Partea frontală a telefonului este aerisită, fără zone reliefate, designul exterior fiind simplu și elegant. Butoanele capacitive de la baza sunt desenate cu alb și sunt ușor vizibile chiar dacă nu sunt iluminate. Partea superioară este rezervată pentru difuzor, camera foto frontală și sigla ASUS.

ASUS Zenfone Go

ASUS Zenfone Go

Spatele telefonului păstrează aceeași filosofie de design, suprafețele fiind netede. Camera foto principală este amplasată central și este însoțită de un bliț pentru a obține fotografii mai bune pe timp de noapte. Pe partea laterală dreaptă avem atât butoanele de volum cât și butonul on/off, un utilizator neacomodat cu telefonul având toate șansele de a-l opri atunci când dorește să modifice intensitatea sonoră.

ASUS Zenfone Go -  lateral

ASUS Zenfone Go – lateral

 

Capacul spate poate fi înlăturat cu atenție, utilizatorul având acces la cele două sloturi SIM și la slotul pentru cardul microSD. De asemenea, bateria poate fi înlocuită de utilizator, în cazul în care este necesar.

 

ASUS Zenfone Go

ASUS Zenfone Go

 

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top