telefoane

ASUS Zenfone Zoom

ASUS ZenFone Zoom cu 3X zoom optic

Telefonul

ASUS Zenfone Zoom este în primul rând un telefon performant și mai apoi un phablet sau o cameră foto de buzunar. Telefonul poate comunica în majoritatea rețelelor de telefonie 2G/3G/4G pe care le puteți regăsi în Europa și în lume. Interfața grafică a telefonului este foarte ușor de folosit, dar necesită o mică perioadă de acomodare.

ASUS ZenFone Zoom cu 3X zoom optic

ASUS ZenFone Zoom cu 3X zoom optic

Putem spune, că interfața de telefonie de la ASUS este mult mai practică și mai intuitivă decât cea folosită de companii cu o largă experiență în industria mobile.

Software ASUS Zenfone Zoom

Software ASUS Zenfone Zoom

Funcțiile integrate de ASUS în interfața grafică sunt de apreciat, utilizatorul având acces la funcții de blocarea a numerelor de telefon de la care se efectuează apeluri nedorite. Spre exemplu puteți bloca numere societăților comerciale care înțeleg să se promoveze prin apeluri telefonice frecvente către utilizatori sau prin SMS-uri de tip spam.

Ofertele nebancare, firmele dubioase care trimit SMS după ce au ajuns prin diverse metode la numărul dumneavoastră de telefon vor fi trecute pe o listă neagră, iar utilizatorul noului Zenfone Zoom nu va mai fi deranjat.

Grupare Agenda telefonică

Grupare Agenda telefonică

Pagina anterioaraPagina urmatoare

ASUS Zenfone Zoom, 9.0 out of 10 based on 4 ratings

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (4 votes cast)
To Top