stiri

ROG Phone 3 intră pe piața românească

ROG Phone 3

Cel mai nou telefon de gaming, prezentat la nivel global în vara acesti an, a intrat pe piața românească. ROG Phone 3 rulează sistemul de operare Android 10 cu interfață grafică ROG UI.

Noul smartphone de gaming are la bază cea mai nouă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu funcții Qualcomm Snapdragon Elite Gaming, răcire GameCool 3 și comunicații 5G. Ecranul AMOLED, cu diagonala de 6,59 inchi și frecvența de 144 Hz oferă culorii vii și precise, care îmbunătățesc dinamica.

Configurație de vârf

ROG Phone 3 este construit pe baza celei mai puternice platforme mobile Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu comunicații mobile 5G avansate și capabilități Qualcomm Snapdragon Elite Gaming. Chipsetul este răcit cu o soluție GameCool 3 și este proiectat să livreze non-stop performanțe ultra-fluide, pentru cea mai bună experiență de gaming mobil.

ROG Phone 3 dispune de cel mai bun ecran AMOLED cu diagonala de 6,59 inchi și o acuratețe a culorilor Delta-E < 1. Ecranul are o rată de refresh de până la 144 Hz, un timp de răspuns de 1 ms și o latență la atingere de 25 de milisecunde. ROG Phone 3 a trecut, de asemenea, testele de certificare TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) și Flicker Reduced. Având până la 16 GB memorie RAM LPDDR5 și un ROM UFS 3.1 ultra-rapid de 512 GB, ROG Phone 3 oferă cea mai bună performanță posibilă în majoritatea aplicațiilor compatibile cu sistemul de operare Android.

Echipat pentru gaming

Fiind un telefon construit pentru gaming, ROG Phone 3 beneficiază de caracteristicile de succes ale modelelor precedente: portul unic de încărcare montat pe lateral și o baterie mare, de 6000 mAh. Sistemul intuitiv AirTrigger 3 include acum un senzor de mișcare, în plus față de senzorii touch ultrasonici programabili, oferindu-le jucătorilor și mai multe modalități de a controla acțiunea. Software-ul de optimizare a performanțelor X Mode suportă acum ajustarea multiplilor parametri ai sistemului, făcând și mai ușoară dezlănțuirea puterii complete a lui ROG Phone 3.

Bateria internă cu capacitatea de 6000 mAh oferă suficientă putere pentru cele mai lungi bătălii. Există multiple mecanisme de economisire a energiei, inclusiv o funcție de hibernare care poate limita proactiv fluxul datelor din fundal și consumul anumitor aplicații.

Preț și disponibilitate

ROG Phone 3 este disponibil în magazinele specializate din România.

VEZI PRETUL ONLINE

Prezentare video ROG Phone 3

To Top

Citește articolul precedent:
Android 11
Cele mai interesante funcții din Android 11

Android 11 reprezintă a unsprezecea versiune majoră și cea de-a 18-a versiune a sistemului de operare Android, lansat inițial pe...

Închide