jocuri

Românii din echipa Amber au produs jocul The Martian: Bring Him Home

The Martian - Bring Him Home

Amber, unul dintre studiourile de jocuri din România, a produs aplicația The Martian: Bring Him Home. Fox Digital Entertainment, divizia Twentieth Century Fox care dezvoltă și produce aplicații și jocuri, împreună cu dezvoltatorul Little Labs, un studio de jocuri independent din Los Angeles au lucrat împreună pentru a aduce jocul The Martian pe ecranele smartphone-urilor și smartwatch-urilor. Aceștia au apelat la studioul românesc Amber pentru a implementa și adapta jocul pe platforma de Android. Echipa dedicată proiectului a lucrat preț de 2 luni pentru a livra produsul care acum poate fi downloadat din Google Play Store.

Aplicația este disponibilă pentru dizpozitive mobile Apple și Android, dar și pentru Apple Watch și Android Wear, cu caracteristici speciale și un nivel de interactivitate special construit pentru acestea. Caracteristicile cheie ale jocului includ alegeri interactive care definesc șansele lui Mark de supraviețuire, sprijin știițific din partea echipei NASA care ajută jucătorul să ia cele mai bune decizii, o poveste captivantă care urmărește firul narativ al filmului, cât și al cărții și posibilitatea de a viziona trailerul filmului și de a cumpăra bilete la film prin intermediul aplicației.

“ Este încă un proiect cu care mă mândresc, pentru că a ieșit din calculatoarele echipei noastre și a ajuns direct pe telefonalele sau smartwatch-urile oamenilor din lumea înreagă. Nu este nici primul, dar nici pe departe ultimul proiect de acest gen, pentru că am reușit să strângem o echipă de oameni de top și suntem într-o continuă recrutare, iar oportunitățile nu ne lipsesc” a declarat Dragos Hâncu, fondatorul Amber Studio.

Studioul Amber a fost lansat acum 2 ani, primul client fiind reprezentat de Disney Interactive. Studioul a pornit cu o echipă de numai 3 oameni, a ajuns la 170 de oameni în prezent și se află într-un continuu proces de recrutare. În primul an, cifra de afaceri a atins suma de 1 milion de euro, ajungând la 6 milioane de dolari în prezent. Pilonii de business ai Amber Studio sunt reprezentați de departamentele QA, Deployment și Creație.

Jocul pentru Android este disponibil pe Google Play Store, la prețul de 2.99 dolari.

The Martian - Bring Him Home

The Martian – Bring Him Home

To Top

Citește articolul precedent:
LG Zero (Class )
LG Class va ajunge în Europa sub denumirea de LG Zero

În luna septembrie a acestui an, LG lansa în Coreea de Sud un modelul Class. Două luni mai târziu, telefonul...

Închide