stiri

Samsung a lansat un card microSD PRO Plus de 128 GB

Samsung microSD PRO Plus

Samsung a lansat un card de memorie microSD cu o capacitate de 128 GB. Dezvoltat cu ajutorul tehnologiei MLC NAND flash, cardul oferă viteză ridicată de transfer și o capacitate impresionantă. Acesta este dedicat utilizatorilor de drone, smartphone-uri premium, camere foto DSLR și a celor video de acțiune, cu funcții de înregistrare și redare la calitate 4K.

Cardul de memorie PRO Plus de 128 GB este cel mai nou model al seriei Samsung PRO Plus, lansată în luna mai 2015, odată cu versiunile cu capacitate de 32 GB și 64 GB. Cadul de memorie de 128 GB se bazează pe tehnologia memoriilor MLC NAND flash, UHS-I Speed Class 3 (U3) și Speed Class 10, oferind cele mai rapide viteze de pe piață, citire de până la 95 MB/s și scriere de până la 90 MB/s.

Cardul are o capacitate de înregistrare suficientă pentru 3 ore și 50 de minute de conținut video 4K UHD sau 16 ore și 20 de minute de conținut video Full HD.

Samsung a lansat cardul de memorie microSD PRO Plus de 128 GB în peste 50 de piețe din Europa și din alte regiuni, precum China, Coreea și SUA.

Samsung microSD PRO Plus

Samsung microSD PRO Plus

To Top

Citește articolul precedent:
Lista telefoanelor Lenovo care primesc Android 6.0 Marshmallow
Lista telefoanelor Lenovo care primesc Android 6.0 Marshmallow

Utilizatorii de telefoane Lenovo s-au întrebat foarte probabil dacă aparatul lor va primi updateul la Android 6.0 Marshmallow. Un nou...

Închide