accesorii mobile

Samsung a anunțat la CES 2017 două noi sisteme audio

Samsung H7

Samsung a anunțat la CES 2017 boxa wireless H7 și un nou model de soundbar.

Pilonul principal al noii game de produse este tehnologia audio proprietară Samsung UHQ (Ultra-High Quality). Aceasta permite redarea unui sunet de 32biți, de la orice sursă capabilă să genereze sunete cuprinse între 8-24biți.

Tehnologia audio UHQ are capacitatea de a îmbunătăți sursele audio până la o calitate de 32 de biți, atât pentru dispozitive cu fir, cât şi pentru cele wireless. Beneficiul principal al unui sunet de 32biți este că oferă o experiență audio de înaltă calitate, mult mai apropiată de înregistrarea originală.

Produsele audio Samsung au integrat tehnologia „Distortion Cancelling„, care reduce distorsiunile prin anticiparea în avans a mișcării difuzoarelor interne și prin controlul unităților, pentru redarea unui sunet optim. Acestă caracteristică este în special utilă pentru a îmbunătăţi sunetul generat de subwoofere.

Noul Soundbar MS750 este primul dispozitiv Samsung care integrează un subwoofer direct în cadrul unității principale. Modelul foloseşte tehnologia audio UHQ 32biți, oferind un sunet puternic de tip home cinema pe televizoare premium.

Samsung H7

Samsung H7

Boxa wireless H7 folosește tehnologia UHQ 32biți și are o formă plăcută. Designul difuzorului oferă o experiență de utilizare intuitivă, susținută prin controlul butonului rotativ. Prin rotirea acestuia, utilizatorii pot alege nu numai volumul difuzării, ci și lista preferată din cadrul serviciilor de muzică disponibile online.

To Top

Citește articolul precedent:
Allview Allwatch S și Allfit
Allview oferă două accesorii noi pentru Android

Brașovenii de la Allview vor importa în țara noastră două noi produse asiatice, pe care le vor vinde sub marca...

Închide