Samsung Galaxy Camera cu Wi-Fi

| |

Samsung a lansat astăzi o nouă versiune a camerei Galaxy ce beneficiază de un modul Wi-Fi în locul celui 3G.
Samsung GALAXY Camera Wi-Fi dispune de același senzor BSI CMOS de 16 megapixeli în fața căruia stă un obiectiv cu zoom optic 21x. Utilizatorii pot folosi cele 19 moduri de fotografiere și pot urca rapid pe internet fotografiile realizate.

Ecranul cu diagonala de 4.8 inci și rezoluție mare este mai mult decât perfect pentru vizualizarea fotografiilor. Camera are preinstalate aplicații pentru editarea fotografiilor și a clipurilor precum ‘Photo Wizard’ și ‘Video Editor’.

GALAXY Camera Wi-Fi rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean și permite instalarea aplicațiilor din Google Play. Aplicațiile pot rula rapid datorită procesorului Quad-Core de 1,4GHz, disponibil de regulă pe telefoanele inteligente. Modelul Samsung Galaxy Camera este disponibil în România prin intermediul magazinelor online la prețul de 2.100 lei.

Video prezentare Samsung Galaxy Camera Wi-Fi

Samsung Galaxy Camera

Samsung Galaxy Camera

Samsung Galaxy Camera cu Wi-Fi, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!