Samsung GALAXY Camera în România

| |

Noua cameră foto Samsung GALAXY Camera este disponibilă pentru clienții români. Camera a ajuns la momentul potrivit în România pentru a prinde sărbătorile de iarnă.

Samsung a reușit să creeze un hibrid între o cameră foto digitală și un telefon mobil din gama Galaxy. Structura hardware este asemănătoare cu cea a unui telefon incluzând un procesor Quad-Core la 1.4GHz și 8GB de memorie flash.

GALAXY Camera rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, dispune de conectivitate Wi-Fi și un obiectiv foto de apreciat. Ecranul cu diagonala de 4.77 inci ocupă aproape în totalitatea zona din spate a camerei. Densitatea mare (de 308 pixeli pe inci) permite o bună previzualizare a fotografiilor, un ecran de asemenea calitate fiind unic în segmentul camerelor de buzunar.

Samsung Galaxy Camera

Samsung Galaxy Camera

GALAXY Camera oferă un zoom optic de 21x permițând utilizatorului să încadreze cu precizie subiectul fotografiat. Senzorul BSI CMOS de 1/2.3” şi 16 megapixeli permite captarea unor fotografii la rezoluție înaltă.

Fiind o cameră foto cu sistem de operare Android, utilizatorul are acces la diverse aplicații pentru distribuirea fotografiilor pe rețelele sociale. Funcția „Share Shot” partajeaă rapid imaginile astfel încât să nu mai fie necesar să descărcați imaginea pe calculator pentru a o pune mai apoi pe Facebook sau Twitter. Camera este alimentată de un acumulator de 1.650 mAh și poate fi reîncărcată asemeni unui telefon mobil.

Samsung Galaxy Camera

Samsung Galaxy Camera

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!