stiri

Samsung Galaxy S Giorgio Armani

Probabil mulți se întreabă din ce motiv se cumpără telefoanele foarte scumpe, ce nu se deosebesc prea mult prin prisma performanțelor de unul obișnuit cu un preț redus. Prima motivație a celor ce achiziționează astfel de bunuri o reprezintă nevoia de a accede la un statul social superior.

Cum bunurile Veblen constituie un capitol foarte interesant ce se studiază prin facultățile economice, reprezentanții companiilor de telefonie au decis să fabrice modele lucioase destinate celor ce vor pară altceva decât sunt.

Samsung a încheiat un parteneriat cu Giorgio Armani pentru un nou model Galaxy S exclusivist. Terminalul, ce se va fabrica în 800 de exemplare, va satisface din plin dorințele unei anumite categorii de cumpărători. Galaxy S (i9010) este suficient de strălucitor pentru a ieși în evidență atunci când va fi scos din buzunar iar sigla Giorgio Armani, scrisă suficient de mare pentru a fi citită de la distanță, trenează măreț deasupra ecranului.

Smartphone-ul este livrat împreună cu sistemul de operare Android 2.2 (Froyo) la care se adaugă o serie de imagini de fundal cu semnatura celebrului designer italian.

Noul Samsung Giorgio Armani Galaxy S (i9010) va fi disponibil la un preț decent atâta timp cât clientul este dispus să plătească un abonament consistent lună de lună.

To Top

Citește articolul precedent:
Playstation Phone

Lansarea unei console Sony PSP care să integreze și un modul GSM este așteptată de câtiva ani buni de pasionații...

Închide