Samsung Galaxy S II a trecut la ICS

| |

Samsung Galaxy S II a primit update-ul la sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Campania de actualizări a fost demarată începând din această noapte în Corea și în unele țări europene.

În România update-ul este așteptat zilele acestea, de aceea recomandăm utilizatorilor de Galaxy S II să verifice telefoanele pentru a experimenta funcțiile noului Ice Cream Sandwich.

Următorul val de echipamente pe care va fi instalat Ice Cream Sandwich va fi compus din: Samsung Galaxy Note, Galaxy S II LTE și Galaxy Tab Tab 8.9 și 10.1

Samsung Galaxy S II a trecut la ICS

Samsung Galaxy S II a trecut la ICS, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

4 Comentarii pentru “Samsung Galaxy S II a trecut la ICS”

  1. Cand apare si in Romania pentru reteaua Cosmote?

    • Zilele acestea trebuie sa apara. Difera de la tara la tara si de la telefon la telefon. Pentru tine ar putea sa fie disponibil in seara aceasta iar prietenul tau ar putea face update-ul maine dimineata. Update-urile se fac progresiv ca ei sa nu incarce prea mult serverele.

  2. sunt in 18.3.2012 si samsung galaxy s2ul meu nu are p kies update l ICS si este pe reteaua Cosmote imi puteti da si mie va rog numarul de la reprezentanta Samsung ca sa le cer update?

  3. precizez k am softul 2.3.4

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!