Samsung Galaxy S trece la Android 2.3

| |

Samsung a început să facă upgrade-ul telefoanelor Galaxy S vândute pe continentul european la versiunea Android 2.3 Gingerbread. Procesul de actualizare se face treptat, fiecare utilizator fiind notificat de această posibilitate de a instala versiunea superioară a sistemul de operare.

Noul Android 2.3 Gingerbread aduce cu sine o serie de îmbunătățiri evidente cum ar fi: funcții copy-paste pentru text mai performante, tastatură multi-touch, apeluri VoIP peste SIP, un management mai bun al aplicațiilor , performanțe superioare în jocuri și multe altele. Samsung păstrează în schimb interfața proprie denumită TouchWiz. Cei care vor să-și facă update-ul la Android 2.3 Gingerbread vor fi nevoiți să conecteze telefonul la un calculator legat la internet.

samsung galaxy s

Util: Vezi lista de accesorii pentru Samsung Galaxy S

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!