stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra: Primele rezultate în benchmarkuri

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Pe măsură ce Samsung pregătește lansarea pe piață a viitorul model de top Galaxy S, încep să apară noi informații despre dispozitiv și chiar cifre care indică performanțele obținute în testele sintetice. Cele mai multe zvonuri indică o viitoare lansare a telefoanelor Samsung Galaxy S22 Ultra undeva în luna februarie 2022, fără să menționeze o dată certă.

Două variante ale telefonului Galaxy S22 Ultra au apărut pe siteul Geekbench. Ambele sunt variante bazate pe platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 1, chipsetul care va domina zona high-end. Telefoanele obțin scoruri respectabile pentru testele single-core și multi-core în Geekbench 4 și Geekbench 5, dar există, fără îndoială, o mulțime de optimizare software și hardware care pot fi implementate.

Varianta testată în Geekbench 4 are 10GB memorie RAM, însă vor exista versiuni cu 8GB și 12GB memorie RAM. Scorul scos în Geekbench este de 6908 de puncte în single-core și 15079 în multi-core.

Prețurile noilor telefoane S22 ar trebui să fie menținute la același nivel cu cel al modelelor Galaxy S21 (1.249 de dolari), însă politica corporațiilor constă în creșterea prețurilor de la o generație la alta. În magazine, Galaxy S22 Ultra va fi cu siguranță scump și inaccesibil celor mai mulți dintre noi.

To Top

Citește articolul precedent:
Moto Edge X30
Un nou telefon Motorola a debutat la Moto Edge X30

Motorola a prezentat în mod oficial un telefon pe care am putea să-l încadrăm în categoria mid-range, dacă luăm în...

Închide