stiri

Samsung Galaxy S4 face trecerea la Android 4.3

Samsung GALAXY S4 mini

Samsung a demarat luna aceasta campania de update pentru Galaxy S4 (GT-I9500). Telefonul va primi sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Samsung oferă update-urile cu întârzie însă are grija ca toate modelele companiei să beneficieze de facilitățile oferite de noile versiuni software. Spre exemplu, utilizatorii de Galaxy S II (vezi review) au primit două update-uri majore ale sistemului de operare, la Android Ice Cream Sandwich și mai târziu la Jelly Bean. Samsung Galaxy S II a fost lansat în aprilie 2011 și era livrat inițial cu Android 2.3 (Gingerbread).

Android 4.3 pentru Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 se bucură odată cu noul sistem de operare de funcții suplimentare dar și de optimizării care cresc viteza de lucru. Telefonul se mișcă mai rapid, obținând un scor mai mare în benchmark-uri. printre schimbările pe care le aduce noul sistem de operare Android 4.3 Jelly Bean se numără: suport TRIM, Suport pentru dispozitive ce comunică prin protocolul ANT+, Samsung KNOX, Samsung Wallet, un nou firmware pentru cameră, îmbunătățirea unor aplicații, îmbunătățiri ale interfeței grafice.

Update-ul este în curs de propagare și s-ar putea ca în România să ajungă mai târziu. Primii care au început să primească de astăzi acest update sunt rușii. Pentru a face updatelul la Android 4.3 Jelly Bean conectați telefonul la calculator prin cablul microUSB și utilizați software-ul Samsung KIES sau mai simplu, accesați serviciul OTA de pe telefon (Settings > More > About Device > Software update > Update).

Update pentru Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) la Android 4.3

Samsung GALAXY S4 mini

Samsung GALAXY S4 mini

To Top

Citește articolul precedent:
Android Web Browsers
Rezultate financiare Google pentru Q3 2013

Google este una dintre companiile pentru care criza economică a însemnat venituri în continuă creștere. Google a completat piața sistemelor...

Închide