Samsung Galaxy S5 Neo poate fi comandat în Germania

| |

Samsung lansează o nouă versiune a cunoscutului telefon Galaxy S5 ce va fi disponibilă în Europa. Samsung Galaxy S5 Neo pare o versiune mai puțin performantă a celebrului S5 intrat pe piață anul trecut. S5 Neo poate fi comandat în Germania la prețul de 439 euro, urmând ca livrările să se facă începând cu data de 27 august.

Aspectul exterior al terminalului este identic cu cel al modelului Galaxy S5, modificările făcute de Samsung regăsindu-se la interior. Ecranul Super AMOLED 1080p are o diagonală de 5.1 inci, camera principală oferă un senzor cu rezoluția de 16 megapixeli iar carcasa poate rezista la apă și la praf. Samsung Galaxy S5 Neo pare să-și fi pierdut abilitățile de a filma 4K iar senzorul de amprente nu mai poate fi găsit la locul lui. Diferențele între S5 și S5 Neo nu se limitează la aceste aspecte.

Samsung a renunțat la chipsetul Qualcomm Snapdragon 801 și a montat un Exynos 7580 cu opt nuclee, inclusiv nuclee Cortex-A53, tactat la 1.6 GHz. Dacă toate caracteristicile de mai sus prezintă limitări ale navei amiral S5, Samsung ne arată că a introdus și alte element superioare modelului de anul trecut. Modemul de comunicații permite conectivitate LTE Cat.6 iar camera frontală, pentru selfie, este de 5MP, mai mare decât cea montată pe S5.

Samsung Galaxy S5 se găsește la vânzare în România la prețul de 1890 de lei (TVA inclus)

Samsung Galaxy S5 SM-G900F

Samsung Galaxy S5 SM-G900F

Samsung Galaxy S5 Neo poate fi comandat în Germania, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!