stiri

Samsung Galaxy Tab S va fi disponibil în România

Samsung Galaxy Tab S

Samsung anunță lansarea pe piața locală a celei mai subțiri și ușoare tablete produse de Samsung, GALAXY Tab S. Noua tabletă oferă un display de top WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED, cuprinzând peste 90% din gama de culori a Adobe RGB, aducând mai multe variații de culori.

Specificațiile hardware de top oferite de GALAXY Tab S sunt completate de tehnologia de ultimă generație pe care o oferă display-ul, prin funcțiile care permit ajustarea inteligentă a filtrului gamma, a saturației și clarității în funcție de aplicația care este rulată, de temperatura culorii, mediului de vizionare și de lumina ambientală. Aceasta dispune de două moduri profesionale pre-setate – AMOLED Cinema și AMOLED Photo – prin intermediul cărora utilizatorii pot ajusta manual setările de afișare pentru rezultate luminoase, dinamice, atât pentru conținutul video cât și cel foto. De asemenea, tableta le permite utilizatorilor să se bucure pe deplin de conținut clar, luminos și natural, inclusiv în lumina puternică a soarelui.

Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S

GALAXY Tab S consumă mai puțină energie decât ecranele LCD datorită tehnologiei Super AMOLED care nu are nevoie de lumină de fundal. De asemenea, noua tabletă beneficiază și de modul Ultra-Power Saving, permințându-le utilizatorilor să se bucure de mai mult divertisment, fără grija încărcării bateriei. Ambele modele GALAXY Tab S au un profil de 6,6mm și o greutate de doar 465g (10,5 inci) și 294g (8,4 inci), acestea fiind ușor de transportat.

Samsung Galaxy Tab S va fi disponibil într-o varietate de opțiuni de conectivitate: Wi-Fi, sau Wi-Fi și LTE, disponibile în 16/32GB + MicroSD (până la 128GB). De asemenea, utilizatorii pot alege între versiunile 10.5 inci și 8.4 inci, în culorile Titanium Bronze şi Dazzling White.

Galaxy Tab S va fi disponibil în Romania începând cu jumătatea lunii iulie 2014, în magazinele partenerilor Samsung.

To Top

Citește articolul precedent:
LG G Watch
LG va începe distribuția ceasului G Watch

LG va începe distribuția ceasului G Watch în: Statele Unite ale Americii, Canada, Franța, Irlanda, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie,...

Închide