Samsung a început distribuția Android 7.0 Nougat

| |

În urma unor teste ce au durat câteva săptămâni, Samsung este gata să înceapă distribuția sistemului de operare Android 7.0 Nougat pentru telefoanele mai vechi.

Telefoanele Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au început să primească Nougat din data de 17 ianuarie 2016, urmând ca tot mai mulți utilizatori să beneficieze de noile funcții ale sistemului de operare de la Google.

Ce s-a schimbat și ce oferă nou sistemul de operare Android 7.0 Nougat?!

Panou rapid și notificări

Quick Panel beneficiază de un design grafic mai curat, cu icoane fără etichete. Icoanele sunt organizate în grupuri de nouă pentru a fi mai ușor de localizat. utilizatorii pot găsi aplicația sau setarea dorită și cu ajutorul S Finder.

Ferestre multiple

O funcție îmbunătățită permite redimensionarea mai ușoară a ferestrelor. Funcția „pop-up window” suportă până la cinci ferestre separate, alături de ecranul împărțit în două.

Modul Performance

Noul mod Performancepermite utilizatorilor să-și aleagă din patru moduri cu setări predefinite. Modul optimizat, de exemplu, extinde autonomia bateriei, fiind recomandat pentru utilizarea zilnică. Modul Game oferă un Game Launcher și instrumente pentru jocuri reunite sub denumirea Game Tools.

Samsung Pass

Samsung Pass este o un mod de autentificare pe websiteurile Samsung, funcția fiind suportată acum pe modeleleGalaxy S7 și S7 edge.

Samsung Galaxy S7 și S7 edge

Samsung Galaxy S7 și S7 edge

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!