stiri

Samsung, Panasonic, NEC și NTT DoCoMo vor lucra împreună

Chip

Qualcomm Inc din Statele Unite domină piaţa mondială de cipuri de comunicaţii mobile, cu o cota de 36,8% în ceea ce priveşte veniturile, conform unui studiu recent al IHS iSuppli. Companiile concurente, însă, pregătesc un avânt spectaculos către top. NTT Docomo a trimis un comunicat de presă conform căruia Fujitsu, Fujitsu Semiconductor, NEC Corporation, Panasonic Mobile Communications și Samsung Electronics au încheiat un parteneriat pentru a dezvolta următoarea generație de semiconductori pentru device-uri mobile.

Chip

Motivele pentru care a fost încheiat acest parteneriat este încă unul vag întrucât Samsung deja crează propriile chip-uri pentru generaţiile noi de Galaxy S și Galaxy Tab, iar acestea sunt de o calitate ireproșabilă.

Electronista.com speculează că Panasonic, NEC și Fujitsu, care abia s-au lansat în industria smarphone-urilor vor să îi ajungă din urmă pe competitori într-un ritm cât mai accelerat. Panasonic deja a anunțat lansarea unui smarphone Android despre care delcară că are șansa să devină un hit.

To Top

Citește articolul precedent:
Android 4.0 rulează pe Kindle Fire

Amazon.com a lansat recent tableta Kindle Fire care a devenit un cadou popular pentru acest sezon de sărbatori de iarnă. Ea vine...

Închide