Sennheiser va deschide o fabrică la Brașov

| |

Cunoscutul producător german de electronice, Sennheiser, va construi o fabrică la Braşov. Aceasta va fi a patra fabrică a grupului și face parte din strategia companiei de a se consolida pe termen lung. Sennheiser are acum fabrici în Germania, Irlanda şi Statele Unite ale Americii, iar viitoare fabrică din România va oferi mai multă flexibilitate pentru a acoperi cererea din zona EMEA.
Fabrica Sennheiser din Brașov va construi aparatură electronică destinată publicului larg.

„Unul dintre principalele motive pentru care am ales Braşovul este infrastructura, apoi conexiunea foarte bună cu zona economică europeană”, a declarat Daniel Sennheiser, Co-CEO în cadrul Sennheiser.

„Aşteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu Industrial Park Braşov (IPB). Ca un partener important, IPB va juca un rol cheie în a asigura standardele de înaltă calitate pe care le avem pentru fabricarea produselor noastre”, a mai spus Daniel Sennheiser, Co-CEO al Sennheiser.

Casca Sennheiser MOMENTUM On-Ear 2

Casca Sennheiser MOMENTUM On-Ear 2

Sennheiser este o afacere de familie fondată în anul 1945 și este astăzi una dintre cele mai cunoscute mărci pentru echipamentele audio, inclusiv microfoane, amplificatoare, boxe, căști și sisteme de transmisie wireless. Astăzi, compania este condusă de Daniel Sennheiser şi Dr. Andreas Sennheiser.

Compania Sennheiser are 2800 de angajaţi la nivel global, este prezentă în 50 de țări și a înregistrat vânzări totale de 658,4 milioane de euro în anul 2016.

Sennheiser va deschide o fabrică la Brașov, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!