Sony oferă updateuri la Android Marshmallow

| |

Sony, o companie care nu mai înseamnă mare lucru în industria mobile, a reușit să ofere update-urile la sistemul de operare Android Marshmallow pentru Xperia Z2, Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact. De regulă, Sony nu se grăbea să ofere update-uri ale sistemului de operare, clienții săi rămânând cu versiunile vechi de Android.

Politica companiei Sony a fost taxată de piață și de concurență, ce a crescut în detrimentul vechilor mărci (Nokia, Panasonic, Sony).

Firmware-ul distribuit recent are numărul 23.5.A.0.570 și aduce ultima versiune Marshmallow 6.0.1, inclusiv patch-urile de securitate și cea mai nouă interfață pentru camera video.

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

Update: Sony a distribuit update-ul la Android Marshmallow 6.0.1 și în regiunea noastră. Update-ul se poate face prin intermediul aplicației Xperia Companion.

Sony oferă updateuri la Android Marshmallow, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!