stiri

Specificații aproape complete pentru OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro

Ne apropiem tot mai mult de lansarea OnePlus 10 și a variantei sale Pro, iar cea mai recentă scurgere de informații ar părea să clarifice orice incertitudine cu privire la specificațiile principale ale telefonului.

Modelul OnePlus 10 Pro va veni cu un ecran de 6,7 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. În spatele acestuia se află un chipset Snapdragon 8 Gen 1, care va apărea probabil pe o mulțime de telefoane Android în următoarele 12 luni. Utilizatorul @ishanagarwal24 a postat pe Twitter o mulțime de specificații care conturează structura hardware a telefonului. Se spune că OnePlus 10 Pro va fi oferit cu o baterie de 5.000 mAh, cu încărcare cablată de 80 W și wireless de 50 W.

Sistemul de fotografiere include trei camere de 50MP+48MP+8MP, construite împreună cu Hasselblad, iar camera selfie va integra un senzor de 32MP. Telefonul va rula software-ul OxygenOS de la OnePlus și nu combinația de OxygenOS și ColorOS care se află în dezvoltare, după fuziunea cu Oppo. Telefoanele OnePlus 10 și OnePlus 10 Pro ar putea să fie lansate pe 11 ianuarie 2022.

To Top

Citește articolul precedent:
Xperia PRO-I
Sony Xperia PRO-I face un pas în fața plutonului

Sony anunță lansarea pe piața din România a unui nou telefon Xperia, dezvoltat special pentru creatorii de conținut din ziua...

Închide