Telefoanele LG vor primi update-uri la Ice Cream Sandwich (ICS) începând cu aprilie 2012

| |

LG va începe tardiv publicarea update-urilor la Ice Cream Sandwich (ICS) pentru gama sa de smartphone-uri cu Android. Sud-coreenii au anunțat pe pagina oficială de Facebook că abia din aprilie 2012 vor demara campania de upgrade la ICS.

LG Optimus LTEÎn perioada aprilie-iunie 2012, LG va publica actualizările ICS pentru următoarele terminale:

 • LG Optimus LTE
 • Prada by LG 3.0
 • LG Optimus 2X,
 • LG Optimus Sol
 • LG my Touch Q
 • LG Eclipse.

Ulterior, în trimestrul al treilea al anului viitor, producătorul va oferi suport ICS și pentru:

 • LG Optimus 3D
 • LG Optimus Black
 • LG Optimus Big
 • LG Optimus Q2
 • LG Optimus EX

Perioada în care telefoanele LG vor primi oficial verde la ICS este destul de lungă. Datele lansărilor vor depinde de condițiile specifice fiecărei piețe în parte și în funcție de operatori. Fanii LG au primit cu dezamăgire anunțul postat pe Facebook, mai ales că produse ca Optimus One sau Optimus Pad nu se regăsesc pe liste.

Recent, Sony Ericsson a anunțat că își va trece telefoanele la Ice Cream Sandwich din martie 2012. În prezent, Samsung Galaxy Nexus este singurul telefonmobil  de pe piață care vine cu Android ICS preinstalat, începând din luna noiembrie. Rămâneți alături de Androidlive.ro pentru a citi review-ul complet al acestuia.

Telefoanele LG vor primi update-uri la Ice Cream Sandwich (ICS) începând cu aprilie 2012, 8.2 out of 10 based on 5 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)

Comentează prin Facebook

20 Comentarii pentru “Telefoanele LG vor primi update-uri la Ice Cream Sandwich (ICS) începând cu aprilie 2012”

 1. [editat] De ce Lg Optimus One nu va primi upgrade la ICS, cred ca prin aceasta aptitudine cei de la LG isi bat singuri joc de ei. Lg Optimus One P500 este compatibil din punct de vedere hardware 100%. [editat]

  • cred ca vrei sa zici atitudine nu aptitudine :)

  • lg optimus one p500 din pacate are putere redusa, procesor de 600 mhz, motor grafic slab samd, acesta a si fost motivul pentru care l-am dat … desi era super bun la baterie samd dar :) nu facea fata la cerintele mele deja dupa ce am detinut samsung s1, s2, nexus, sky a760s samd care cele din urma sunt adevarate power phone-uri! cat despre lg optimus one, e un telefon foarte bun si cu android 2.3 :) nu iti trebuie mai mult stai linistit :)

 2. abia astept. detin lg optimus 2x updatat la 2.3.

 3. Detin un LG Optimus Sol E-730 si abia astept ICS-ul pentru el.Mai sunt 2 luni.yuppi

 4. auzi cica optims one are hareware-ul necesar :)). tipul procesorului este vechi cat si frecventa lui.Google nu va updata nici nexus one cu hardware mult peste un telefon low-end de aproape 2 ani.asa ca fa u mic upgrade la un Sol sau 2x,mai ales ca au scazut preturile

 5. dar de unde stii cand apar actualizarile ??

 6. De LG Optimus Net nu se specifica nimik?Are un procesor de 800Mhz si un RAM bun de 512mb cred ca ar putea suporta ICS.Nici macar cyanogenmod nu a aparut pentru telefonul acesta!De ce nu e nimeni interesat de el?Este best deal la orange si este destul de nou telefonul.

 7. E clar ca nu toate telefoanele LG vor face upgrade dar cele din lista publicata pe pagina lor de Facebook vor intra mai devreme sau mai tarziu intr-un program de actualizare a softului. Sa le dam crezare, doar e o informatie oficiala si nu un zvon.

  Si eu am un LG Optimus One insa telefonul va muri cu Android 2.3 Gingerbread si nu va trece la nimic superior de unul singur.

 8. cand apare up la softu pentru lg optimus sol?

 9. adica ICS cand apare pentru LG Optimu Sol?

 10. de cand zic ca apare update-ul mam tot saturat sa l tot astept incep sa cred ca nu-l mai baga :| . Am un lg optimus sol si sunt tare curios cum o sa ruleze ICS pe el .

 11. niste nesimtiti
  eu vreau sa-mi fac update la ics pe optimus sol k are probleme de soft cu 2.3-ul
  si oricum arata mai frumos

 12. Si eu am Optimus Net, si nu prea e bagat in seama. Cei de la Lg sunt foarte nesimtiti. Samsung Galaxy Mini 2 are acelasi profesor si aceasi placa video, si totusi, a primit chiar JB:|.
  http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_2_s6500-3883.php

 13. Mai fac update pentru lg optimus sol ca am intrat in 2013 si nu au dat nicio veste?

 14. S-a facut update la optimus black official ;)

 15. A aparut v20c ptr Sol, e ICS oficial insotit de kernel nou, e lansat de LG Italia.

 16. S-a ridicat si LG-ul destul de bine. Are potential de concurent Apple la gadget-uri in general, nu numai la telefoane.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!