stiri

Telefoanele Sony Xperia S vor trece la ICS în câteva săptămâni

Sony Xperia S

Telefoanele Sony Xperia S vor cunoaște gustul Ice Cream Sandwich spre sfârșitul lunii mai sau în prima parte a lunii iunie 2012. Update-ul este așteptat de ceva vreme de posesorii telefoanelor Xperia care s-au văzut nevoiți să folosească Gingerbread mai mult decât ar fi anticipat.

Confirmarea acestui fapt a venit pe forumul Sony Mobile (vezi link) în urma unor discuții avute între membri acestuia și personalul companiei.

Sony integrează în telefoanele sale de ultimă generație aplicații și servicii proprii aceasta fiind, cel mai probabil, una din cauzele întârzierilor repetate.

Sony Xperia S este un telefon lansat în luna februarie a acestui an. Modelul încorporează un procesor Qualcomm MSM8260 Snapdragon la 1.5GHz și o cameră video cu rezoluția de 12 megapixeli. Xperia S se poziționează ca un smartphone de top ce poate concura cu cele mai puternice telefoane ale acestei primăveri.
Sony Xperia S

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Eee Pad Transformer TF101
Update: Face Unlock pe Transformer TF101

ASUS a lansat mai multe update-uri pentru Eee Pad Transformer decât am văzut pe majoritatea tabletelor de la alți producător,...

Închide