stiri

Telefoanele Vivo primesc Android 12 în Europa

vivo

Telefoanele Vivo din Europa vor putea face trecerea la Android 12. Cea mai recentă versiune a sistemului de operareva fi livrată în trei etape începând cu luna ianuarie 2022. Compania se numără printre primii producători de smartphone-uri care lansează cea mai recentă versiune a sistemului de operare Google pentru produsele sale. Vivo a confirmat că întreaga gamă de produse vândute în Europa va primi actualizarea Android 12 cu excepția telefoanelor vândute de operatori care vor avea un plan de upgrade separat.

Lansarea primei versiuni Android 12 în Europa va rula în trei etape de la sfârșitul lunii ianuarie, acoperind treptat toți utilizatorii de smartphone-uri vivo. Modelele X60 Pro și V21 5G vor fi primele produse care vor primi actualizarea Android 12 de la sfârșitul lunii ianuarie 2022. Modelul Y72 5G va urma o lună mai târziu, în timp ce restul produselor din seria Y disponibile în România vor primi actualizarea de la sfârșitul lunii aprilie 2022.

Cea mai recentă ediție a celui mai popular sistem de operare la nivel mondial, Android 12, a fost lansată public în octombrie. Consumatorii din Europa și din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să-și actualizeze telefoanele Vivo cu Android 12 cât mai curând posibil.

To Top

Citește articolul precedent:
Realme NEO GT 2
Realme anunţă telefonul GT NEO 2

Producătorii chinezi de telefoane au ajuns la un nivel extraordinar în ceea ce privește calitatea produselor, concurând de la egal...

Închide