stiri

Telefonul ROG Phone 5 poate fi comandat online

ROG Phone 5

Cel mai puternic telefon de gaming, ROG Phone 5, poate fi deja comandat online. ROG Phone 5 este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 888 5G, ce dispune de comunicații 5G avansate și funcțiile premium Qualcomm Snapdragon Elite Gaming.

Ecranul său de tip AMOLED este considerat cel mai bun din industrie având rată de refresh de 144 Hz și un timp derăspuns de 1 ms. Panoul este fabricat de Samsung, iar suprafața exterioară este protejată de cea mai dură sticlă din prezent – Corning Gorilla Glass Victus.

Primele configurații disponibile:

  • ASUS ROG Phone 5 PRO ZS673KS-1A014EU, Dual SIM, 256GB, 16GB RAM, 5G, Black
  • ASUS Rog Phone 5 ZS673KS-1A012EU, Dual SIM, 256GB, 12GB RAM, 5G, Black

Vezi oferta 1 Vezi oferta 2

Viitorii utilizatorii de ROG Phone 5 se pot juca mai mult datorită bateriei mari, de 6000 mAh. Telefoanele vin cu un adaptor HyperCharge de 65 de wați, care încarcă bateria în cel mai scurt timp posibil.

Trailer video – ROG Phone 5

Seria ROG Phone 5 acceptă un total fără precedent de 10 comenzi diferite, astfel încât jucătorii pot alege cu ușurință mișcările, pentru a se potrivi jocului lor. Într-un joc de curse, de exemplu, puteți roti telefonul pentru a direcționa, sau trage spre el pentru a frâna. Controlul jocului nu a fost niciodată atât de ușor.

ROG Phone 5 Pro și ROG Phone 5 Ultimate dispun suplimentar de senzori tactili ascunși pe capacul din spate, care oferă funcțiile L2 / R2, la fel ca un controler de consolă de jocuri.

To Top

Citește articolul precedent:
OPPO Find X3 Pro
OPPO lansează cel mai puternic telefon al său – flagshipul Find X3 Pro

OPPO lansează noul flagship Find X3 Pro, care integrează sistemul full-path de gestionare a culorilor pe 10 biți și ecranul...

Închide