telefoane

Telefonul Vertu Ti cu Android la preț de mașină – POZE

Vertu a lansat un smartphone Android de lux. Gadgetul costă cât o mașină de clasă medie, peste 16000 de Euro, vezi poze si datele tehnice.

Vertu a lansat un smartphone Android de lux. Gadgetul ce a fost dezvăluit în seara de 12 februarie la London Film Museum costă cât o mașină de clasă medie, peste 16.000 de Euro.

Lansat în Anglia, telefonul este produs în țara lui Shakespeare. Un singur om asamblează manual cele 184 de componente. Evident, pe majoritatea acestora s-ar putea citi cu lupa China sau Taiwan, dar grija și atingerea finală sunt demne de un Sir :)

Telefon Vertu Ti

Telefon Vertu Ti

Vertu Ti are un display de 3,7 inci acoperit cu cristal safir, contrastul și claritatea acestuia fiind promovate în rândul aristocraților. Este cel mai mare ecran de la Vertu de până acum, iar cristalul asigură o rezistență de 4 ori mai mare față de alte smartphone-uri. E un telefon ce îți ia vederea din prima, însă nici cu sunetul nu stă rău. Aparatul este tunat audio de Bang & Olufsen.

Telefon Vertu Ti - sunet B&O

Telefon Vertu Ti – sunet B&O

Camera foto de 8MP filmează FullHD 1080p, iar cea secundară de 1,3MP este pregătită pentru apeluri Skype. Carcasa lui Vertu Ti este fabricată din titan, materialul fiind recunoscut pentru rezistența sa.

Vertu Ti, probabil cel mai scump telefon cu Android

  1. TITANIUM BLACK LEATHER – 6700 lire
  2. TITANIUM BLACK ALLIGATOR
  3. TITANIUM PURE BLACK – 7900 lire
  4. TITANIUM BLACK PVD RED GOLD MIXED METALS – 13900 lire

Ultimul și cel mai scump model este placat cu aur roșu de 18 carate. Toate vin la pachet cu accesorii mobile și auto, precum adaptoare Micro & Nano SIM.

Veștile proaste vin la final :) Telefonul nu ține ritmul cu Android 4.2 (cel puțin nu din prima) și nu are interfață în limba română. În speranța că puteți depăși acest inconvenient, vă invităm pe site-ul vertu.com.

Prețurile nu sunt afișate la liber, procesul de achiziție presupune cel mai probabil o consiliere de primă clasă, bogătașii fiind invitați să convină asupra unei întâlniri.

Specificații tehnice Vertu Ti

  • Procesor Dual-Core la 1,7GHz
  • Ecran WVGA 3.7″
  • 1GB RAM
  • 64GB stocare internă
  • Cameră principală cu senzor de 8MP
  • Android 4.0
  • Autonomie convorbiri: până la 7,2 ore
  • Autonomie Stand-by: până la 200 ore
  • Conectivitate: Quadband GSM 850/900/1800/1900 MHz WCDMA Bands I, II, IV, V, VIII DC-HSPA+, Cat24, 42Mb/s Downlink, Cat6 5.76Mb/s Uplink WLAN 802.11 a,b,g, n, inc WAPI for PRC Micro USB system connector 3.5mm audio socket Bluetooth v4 + LE NFC + SIM based secure element WiFi hotspot
  • Dimensiuni: 130.4 mm x 58.9 mm x 12.8 mm
  • Gruetate: 181-201 grame

Poze cu telefonul Vertu Ti

To Top

Citește articolul precedent:
LG Optimus L II
LG anunță seria Optimus L II

Campania de teasing desfășurată de LG zilele trecute nu a rămas fără rezultat. LG a publicat un comunicat de presă...

Închide