stiri

Timișorenii de la nJoy vin cu o nouă ofertă de tablete

Tabletele nJoy Mist 10 și Hector 8

Timișorenii de la nJoy continuă să importe tablete OEM din China oferind o alternativă ieftină utilizatorilor ce nu au la dispoziție un buget generos. Cele două tablete recent aduse în România oferă funcții 3G și un procesor modest Cortex A7 Quad-Core, tactat la 1.3GHz.

Hector 8

Tableta Hector 8 integrează un ecran IPS cu diagonala de 8 inci și rezoluția de 1280×800 pixeli . Tableta are două camere video, una frontală de 2megapixeli și una principală de 5 megapixeli. Pe partea de conectivitate tableta vine echipată cu un port micro SD, WI-FI, Bluetooth 4.0, Audio Jack 3,5 mm, sensor de lumină și proximitate. Tableta Hector 8 dispune de un 1GB de memorie RAM DRR3 și 8GB de memorie internă, precum și posibilitatea de a extinde spațiul disponibil cu un card micro SD de până la 32GB.

Tabletele nJoy Mist 10 și Hector 8

Tabletele nJoy Mist 10 și Hector 8

Mist 10

Noua tabletă are un ecran IPS cu diagonal de 9.7 inch și rezoluția de 1024×768 pixeli. Tableta Mist 10 vine echipată cu un port micro SD, WI-FI, Bluetooth 4.0, Audio Jack 3,5 mm. Lista specificațiilor este completată cu două camere foto cu senzori de 2 megapixeli, microfon, difuzor, un conector USB 2.0, și o baterie cu o capacitate de 7000mAh. Tableta dispune de o memorie RAM de 1GB DRR3 și capacitatea de stocare internă de 8 GB la care se poate adăuga un card microSD. Ambele modele au carcasa din aluminiu pentru un plus de rezistență.
Cele două modele rulează sistemul de operare Android 4.4.2 Kit Kat.

Prețurile celor două tablete sunt destul de mari pentru pentru consumatorul român. Mist 10 costă 630 de lei iar Hector 8 este vândută la prețul de 550 de lei. Utilizatorii care doresc tablete mai performante la prețuri mai accesibile pot consulta ofertele bogate destinate consumatorului român.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Gear 2
Emag mai face o revoluție

Emag organizează o nouă campanie de reducere a prețurilor, oferind o gamă largă de produse la preț redus. Dacă aveți...

Închide