aplicatii

Cum să recuperați fotografiile din LOST.DIR?!

ES File Explorer File Manager

Utilizatorii de telefoane și tablete cu Android care s-au confruntat cu pierderea fotografiilor și clipurilor video din diverse motive, cum ar fi mutarea cardului microSD dintr-un dispozitiv în altul, pot recupera datele urmând o procedură foarte simplă.

Cum recuperez fotografiile de pe telefonul cu Android?

Atunci când apare o problemă, sistemul de operare Android mută aceste fotografiile în folderul LOST.DIR însă schimbă extensia fișierelor derutând utilizatorul. Pentru a recupera datele urmați procedura de mai jos.

1. Instalați pe telefon un manager de fișier cum ar fi ES File Explorer File Manager.

2. Deschideți aplicația instalată, navigați prin foldere de pe cardul microSD și selectați conținutul folderului LOST.DIR.

3. Dați click pe butonul Rename și selectați Batch Rename. Introduceți un nume, un număr de star (poate fi 1, 01, etc.), iar pentru opțiunea „Rename extension name:” scrieți jpg. Pentru clipurile video extensia va fi mp4.

În cazul în care din diverse motive managerul de fișiere nu funcționează pe telefon puteți să copiați conținutul folderului LOST.DIR pe calculatorul personal și să redenumiți fișierele manual sau să folosiți o aplicație grafică cu Batch Conversion ce schimbă automat extensiile fișierelor.

ES File Explorer File Manager

ES File Explorer File Manager

To Top