aplicatii

Trei aplicații gratuite care îți curăță telefonul!

CCleaner

Sistemul de operare Android a ajuns la un grad înalt de complexitate iar algoritmi avansați au grijă ca datele ce nu mai sunt utile să fie șterse pentru a nu ocupa inutil memorie. Din păcate pentru utilizatori, anumite aplicații creează fișiere de dimensiuni mari, ce râmân stocate în memoria flash a telefonului.

Mai jos vă prezentăm trei aplicații ce curăță telefonul de fișierele inutile.

Clean Master

Având încrederea a peste 100 milioane de utilizatori, Clean Master este aplicația numărul 1 de optimizare a sistemului de operare Android și de eliminare a fișierelor reziduale creată pentru a crește viteza dispozitivului tău. Aproape 35 de milioane de utilizatori au acordat un calificativ acesteia, nota finală fiind 4.7 din 5.

Prezentare Clean Master

CCleaner

CCleaner curăță memoria cache a aplicațiilor, șterge folderele goale și istoricul browserelor web. Din punct de vedere al funcționalităților, utilitarul este similar cu versiunea sa de desktop. pagina cu informațiile de sistem prezintă date despre procesor, gradul de ocupare al memoriei RAM și alte date ce pot fi analizate dintr-o privire. CCleaner nu necesită proceduri speciale de instalare și este gratuit.

CCleaner

CCleaner

Startup Manager

Restartarea telefonului mobil durează foarte mult, în ciuda puterii tot mai mari a procesoarelor actuale. Ca orice alt sistem de operare, Android încarcă din start o serie de aplicații atunci când bootează.

Aplicațiile ce pornesc odată cu sistemul de operare Android pot fi configurate de cu ajutorul Startup Manager. Acesta din urmă permite selectarea aplicațiilor ce vor fi încărcare, reducând timpii de boot. Startup Manager este gratuit și funcționează pe telefoane nerutate.

Startup Manager

Startup Manager

To Top