Twitter 3.3 pentru Android aduce îmbunătățiri substanțiale

| |

Twitter are un nou mod prin care-și gestionează articolele noi în clientul web. Se numește „expanded tweets” și după cum sugerează și numele, presupune ca tweet-urile ce conțin ce conţin link-uri către surse autorizate să fie extinse în cadrul tweet-ului. Felul în care se realizează acest lucru este similar celui în care Twitter afișează pozele.

Twitter pentru Android

Astăzi, aplicația Twitter pentru Android a fost actualizată și a primit această nouă funcționalitate. Nu numai atât, dar acum utilizatorul poate personaliza notificările pentru a primi alerte ori de câte ori postează ceva un utilizator pe care-l urmărește.

Lista de îmbunătățiri continuă cu avataruri pe care poţi apăsa pentru a ajunge la profilul utilizatorului, cu un autocomplete mai bun în cazul căutărilor și cu unele optimizări și reparații.

Aplicația Twitter pentru Android este disponibilă gratuit în Google Play.

Twitter 3.3 pentru Android aduce îmbunătățiri substanțiale, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!