Un nou succes pentru compania românească MavenHut

| |

Românii nu doar programatori angajați la companii multinaționale ci sunt și antreprenori de succes în industria IT. MavenHut, compania 100% românească, a anunțat azi că licențiază cele mai de success produse ale sale și cele mai bine monetizate produse românești pe Facebook – Solitaire Arena și Solitaire 3 Arena – către RockYou, compania din San-Francisco cu o comunitate de 92 de milioane de jucători. Deși vinde trademark-ul pentru titlurile menționate, MavenHut licențiază codurile sursă pentru aplicațiile sale. Astfel, compania își permite să extindă franciza de Solitaire și să se concentreze pe zona de mobile. Suma pentru care au fost licențiate aceste produse nu a fost comunicată.

Cristi Badea, co-fondator Mavenhut: ‘Tranzacția a fost greu de realizat, dar am obținut un deal bun și aproape greu de crezut, când vezi condițiile. Ne-am păstrat tot: venituri, knowledge, oameni. Așa ne putem extinde franciza de Solitaire cu titluri precum Solitaire Live, Solitaire Tournaments și Solitaire KnockOut și ne putem concentra pe mobile’.

Bobby Voicu, co-fondator Mavenhut: ‘Am reușit o tranzacție atât de favorabilă nouă nu numai datorită vârfului de venituri la care se aflau produsele noastre, dar și pentru potențialul lor ulterior. Cu zeci de milioane de install-uri și cu milioane de useri zilnic, titlurile vândute reprezintă o oportunitate foarte bună și pentru RockYou, compania care le-a cumpărat’.

solitaire-arena

Un nou succes pentru compania românească MavenHut, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!