stiri

Update la Android 3.1 realizat pe ASUS EeePad Transformer

ASUS Transformer cu update la Android 3.1

Până la update-ul oficial ASUS pentru Android 3.1 (anunțat pentru începutul lui iunie), mai mulți utilizatori ai forumului AndroidCentral și-au actualizat tabletele EeePad Transformer la cea mai noua versiune SO publicată de Google. Comentariile postate indică funcționalitatea update-ului. Acesta e accesibil într-o arhivă tar de 220MB.

Upgrade-ul la Android 3.1 permite și actualizarea firmware-ului pentru docking (modulul cu tastatură), lucru binevenit devreme ce va rezolva unele buguri și va aduce un nou mod de operare cu optimizarea consumului. Este vorba de update-ul 0209, care va îmbunătăți viteza tastării, funcționalitatea mouse-ului și compatibilitatea USB.

ASUS Transformer cu update la Android 3.1

ASUS Transformer cu update la Android 3.1

Puteți intra în posesia linkului de pe RapidShare dupăînregistrarea ca membru pe forumul AndroidCentral (vezi link anterior), dar cum tableta ASUS nu a ajuns oficial pe la distribuitorii din România nu prea știu cine s-ar înghesui la download. Cel mai probabil, update-ul oficial va fi disponibil și pe site-ul ASUS la data comercializării tabletei Transformer și la noi (la eMAG spre exemplu, se preiau comenzi, vezi prețurile)

 

Pașii de update la Android 3.1 pentru ASUS EeePad Transformer:

  1. Se extrage zip-ul EP101_SDUPDATE.zip din fișierul descărcat de pe RapidShare.
  2. Se copiază acesta pe cardul SD.
  3. Se conectează Transformer la curent sau se asigură disponibilitatea a 50% din energia bateriei.
  4. Se închide.
  5. Se țin apăsate tasta de VolumeDown și pe cea de POWER până la apariția unui ecran cu ROM Boot, care va anunța că trebuie apăsată apoi tasta VolumeUp pentru 5 secunde în vederea pornirii procesului de update.
  6. După apăsarea tastei VolumeUp, Transformer se va actualiza și va reporni. Durează aproximativ 3-5 minute.
  7. După pornire, utilizatorul va fi notificat despre disponibilitatea update-ului firmware-ului pentru docking – 0209.

 

Sursa: Android Central Forums via engadget.com.

To Top

Citește articolul precedent:
PayPal tremura dupa ce a aflat de Google Wallet

Deciziile celor de la Google dau fiori multor corporații care se trezesc peste noapte cu un competitor puternic și agresiv....

Închide