stiri

Vivo lansează în România telefonul V23 5G, cu sefie camera de 50MP

vivo V23 5G

Vivo lansează în România telefonul vivo V23 5G, echipat cu cameră frontală de 50MP. Noul model din seria vivo V va fi disponibil online prin magazinele partenere, începând cu data de 18 aprilie 2022, la prețul recomandat pentru vânzare de 2599 lei.

Vivo V23, recent lansat în Europa, dispune de un exterior elegant care îşi schimbă culoarea la lumina UV şi prima cameră frontală de 50MP.

V23 5G te ajută să obţii selfie-ul perfect în orice moment al zilei, datorită sistemului de camere selfie dual format dintr-o camera de 50MP, cu Eye AutoFocus, pentru fotografii clare şi o cameră wide de 8MP. În plus, V23 5G dispune de un sistem avansat de LED-uri pentru selfie-uri Dual Tone Spotlight. Cele patru lumini LED integrate în partea de sus a display-ului asigură o iluminare completă. V23 5G oferă o capacitate mare de memorie și stocare, 12GB RAM + 256GB ROM, şi folosește un procesor MediaTek Dimensity 920.

To Top

Citește articolul precedent:
vivo X Fold
Vivo lansează primul său telefon pliabil

Vivo a lansat primul său telefon pliabil - modelul vivo X Fold. Telefoanele pliabile pot fi considerate mai degrabă modele...

Închide