stiri

Vivo Xplay 5 ar putea oferi în premieră 6GB de memorie RAM

Vivo Xplay 5

Telefoanele din zona high-end s-au diferențiat întotdeauna prin tehnologii de ultimă generație. Proiectanții au încercat să ofere mai multă memorie, ecrane cu rezoluția mai mare și procesoare mai puternice. Vivo Xplay 5 este un telefon puțin cunoscut pe piața noastră și poate naște semne de întrebare în ceea ce privește hardware-ul de la interior.

Primele știri despre Vivo Xplay 5 au început să apară în luna septembrie 2014 sub forma unor zvonuri puțin credibile. La început se vorbea despre un chipset Snapdragon 810, însă telefonul nu a apărut pe piață. Astăzi, Vivo Xplay 5 apare actualizat cu ultimele tehnologii: chipset Snapdragon 820 și 6GB memorie RAM. Ecranul ar putea fi un Super AMOLED Quad HD cu diagonala de 5.43 inci. Celelalte specificații sunt la fel de impresionante: cameră foto de 16MP cu dual-LED, conectivitate LTE, 128GB memorie pentru stocarea datelor, senzor de amprentă și o baterie de 3600 mAh.

Ultima fotografie postată pe internet ne arată construcția telefonului și calitatea finisajelor.

Vivo Xplay 5

Vivo Xplay 5

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Zenfone 2 ZE500CL
Telefoanele ASUS trec la Android 6.0 Marshmallow

Mai multe telefoane fabricate de ASUS vor primi updateul la sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Lista ASUS cuprinde modele...

Închide