stiri

Xiaomi intră în parteneriat cu Leica

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G

Xiaomi anunță oficial parteneriatul strategic pentru dezvoltarea imagisticii mobile. Primul telefon inteligent flagship realizat în colaborare de cele două companii va fi lansat în luna iulie a acestui an.

Fondată în 2010, compania Xiaomi se află în prezent pe locul trei al producătorilor de telefoane inteligente din lume. Smartphone-urile sale și celelalte produse sunt comercializate în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. Prin consolidarea R&D și investițiile pe termen lung în tehnologie, Xiaomi a reușit să devină un lider important al inovației tehnologice la nivelul producției de produse inteligente de larg consum. Din punct de vedere al imagisticii, compania a avut progrese tehnice pe termen lung la nivel de lentile optice, cipuri, algoritmi, etc., precum și o viziune profundă asupra fotografiei pe mobil. Prin urmare, Xiaomi oferă experiențe fotografice extraordinare, aici fiind incluse portretele, scenele de noapte și instantaneele.

De peste 100 de ani, Leica Camera creează aparate foto și lentile performante care se ridică la nivelul așteptărilor comunității sale. Cu o inginerie optică avansată și o măiestrie remarcabilă, camerele Leica, ușor de recunoscut datorită elementului de branding ‘punct roșu’, sunt cel mai bun exemplu de tehnologie germană la un înalt nivel. Camerele Leica atrag în continuare noile generații de utilizatori care își doresc să se bucure de aceste adevărate capodoperei. Leica este o marcă apreciată atât de fotografi consacrați, cât și de tinere talente din întreaga lume.

To Top

Citește articolul precedent:
OnePlus Nord 2T 5G
OnePlus lansează telefonul Nord 2T 5G

OnePlus lansează un nou telefon 5G cu caracteristici de vârf. OnePlus Nord 2T preia elementele esențiale la OnePlus Nord 2...

Închide