ZenFone 4 face parte dintr-o nouă gamă ASUS cu Android

| |

Telefoanele echipate cu sistemul de operare Android se vând într-un ritm amețitor iar firmele nu pot sta prea departe de această industrie. După ce a lansat primul Padfone, ASUS a luat în serios construcția de telefoane mobile cu Android.

ZenFone 4 beneficiază de un ecran cu diagonala de 4 inci și de un procesor Intel Atom Z2520 la 1.2GHz, cu tehnologie Quad-Thread Hyper-Threading, ce ajută telefonul să răspundă prompt comenzilor utilizatorului.

ASUS Zenfone 4

ASUS Zenfone 4

Dispozitivul are două camere foto, cea principală cu senzor de 5 megapixeli fiind destinată realizării de poze cotidiene și auto-portrete amuzante. Designul subțire, greutatea de 115 grame și diversitatea cromatică a modelelor (negru cărbune, alb perlat, roșu cireșiu, bleu și galben), îl transformă pe ZenFone 4 în cea mai bună alegere pentru tinerii care vor un companion perfect.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!