stiri

ZTE anunță telefonul Blade S6 Lux

Blade S6 Lux

Chinezii de la ZTE sunt recunoscuți pentru terminalele ieftine pe care le distribuie în Europa. Compania și-a câștigat un loc pe piață prin modelele cu performanțe respectabile vândute la un preț ceva mai mic decât cel al concurenței. La momentul actual, ZTE a trecut la un nou nivel oferind telefoane din toate segmentele, inclusiv modele foarte scumpe. Blade S6 Lux este un nou smartphone, lansat recent în China, dar care va fi disponibil (foarte probabil) pe AliExpress și pentru cumpărătorii din alte țări.

Blade S6 Lux

ZTE Blade S6 Lux

Telefonul are la bază un chipset Snapdragon 615 și 2GB de memorie RAM. Ecranul de 5.5 inci îl plasează în categoria telefoanelor corpolente, ideale pentru a citi email-ul sau pentru a viziona o prezentare. Alături de Blade S6 Lux, va fi disponibil și ZTE Blade S6, un model derivat din acesta cu performanțe mai puțin impresionante. ZTE Blade S6 va integra un chipset Snapdragon 410 și o baterie mai mică. În rest specificațiile rămân similare.

Cele două telefoane rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop cu interfață grafică MiFavor 3.0 UI. Prețurile end-user sunt de 272, respectiv 320 de dolari.

To Top

Citește articolul precedent:
Micromax Canvas 2.2
Telefoanele cu Android One din India vor primi Lollipop

Telefoanele Android One distribuite în India vor primi updateul la Android 5.0 Lollipop. Proiectul Android One prevede fabricarea unor smartphone-uri...

Închide