stiri

Allview oferă o nouă tabletă cu Android la 500 lei

Allview Speed City

Negustorii brașoveni aduc în România o nouă tabletă chinezească ce rulează sistemul de operare Android. Tableta Allview Speed City este motorizată de un procesor Cortex A9 dual-core la 1.5GHz și rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Cu o diagonală de 7 inci, Speed City va avea de înfruntat modele asemănătoare de la Evolio, Prestigio și E-Boda dar și unele exemplare mai performante cum ar fi Nexus 7. Tableta oferă 8GB de memorie flash și integrează un slot microSD ce acceptă carduri de până la 32GB.

„Succesul de care s-a bucurat modelul Alldro Speed in randul clientilor nostri ne-a inspirat in dezvoltarea unei noi tablete care ofera performanta la un pret competitiv – Speed City. Prin completarea gamei cu acest model, suntem pregatiti sa intram in anul 2013 cu o oferta foarte atractiva pentru piata”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Tableta Allview Speed City cu Android 4.1 poate fi achiziționată la prețul de 500 lei din magazinele specializate.

Allview Speed City

Allview Speed City

To Top

Citește articolul precedent:
Sony Xperia E
Sony Xperia E mono și dual-SIM

Sony lansează un nou smartphone entry-level cu Android, disponibil atât în versiunea simplă cât și în versiunea dual-SIM. Specificațiile tehnice...

Închide