stiri

Alte chinezării sub marcă românească

Evolio Evotab HD

Tabletele aduse în România sub brandul diverselor firme locale sunt alese cu grijă din oceanul de chinezării pe care le găsiți pe site-uri precum madeinchina.com sau alibaba.com. Evolio a ales pentru dumneavoastră o altă tabletă de 7 inci dotată cu procesor la 1.5GHz. Tableta are o greutate de numai 330 grame, semn că asiaticii nu au montat o baterie prea mare, și o grosime de 9.3 mm.

Ecranul cu o rezoluție de 1024×600 pixeli ar trebui să mulțumească utilizatorii puțin pretențioși la fel ca și memoria RAM de 1GB. Memoria internă de 8GB se poate extinde cu ajutorul slotului microSD.

Evolio a căutat să dezvolte o marca cu produse care să îndeplinească un standard minim iar noua tabletă numită impropriu Evotab HD se poate încadra în zona entry-level. Serviciul CloudZoom, dezvoltat de Evolio, oferă posibilitatea de a face videoconferințe cu mai mulți participanți fără a fi nevoie să apelați la alte aplicații.

Tableta rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean și integrează o ieșire HDMI astfel încât să poată fi conectată la un televizor compatibil. Noul model poate fi găsit în magazinele specializate la un preț acceptabil de 479 lei. În China, modelele de acest gen costă aproximativ 50 de dolari.

Evolio Evotab HD

Evolio Evotab HD

To Top

Citește articolul precedent:
Qfile
QFile te conectează la QNAP Turbo NAS

Biblioteca multimedia de acasă este locul unde cei mai mulți dintre noi păstrăm cele mai frumoase momente din viață sub...

Închide