Android 4.0 rulează pe Kindle Fire

| |

Amazon.com a lansat recent tableta Kindle Fire care a devenit un cadou popular pentru acest sezon de sărbatori de iarnă. Ea vine cu o versiune customizată de Android Gingerbread proiectată pentru a putea accesa magazinele online de muzică, ebooks și filme ale Amazon.com. Hacker-ii de la XDA-Developers au pregătit o versiune de Ice Cream Sandwich compatibilă cu tableta de 7 inci.

Dezvoltatorul său, JackpotClavin, o numește o variantă pre-alfa pentru că are foarte multe bug-uri. Problema principală este imposibilitatea de a downloada și instala unele aplicații din cauza mediului de stocare care nu este recunsocut drept card SD. S-a anunțat o soluție pentru această problemă, dar este încă în curs de dezvoltare. Hack-ul este adresat mai mult programatorilor dispuși să implementeze funcționalități noi, decât utilizatorilor neexperimentați. De asemenea, cei cu o curiozitate arzătoare pentru a descoperi cum arată Android 4.0 pot citi detalii și descărca pachetul pentru instalare de pe XDA-Developers.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!