stiri

Topul versiunilor Android

7 aplicatii Android pentru copii

Topul versiunilor Android este generat în totalitate de votul cititorilor Androidlive.ro. Distribuția sistemelor de operare Android este într-o continuă schimbare, existând tendința de actualizare la ultimele versiuni. Cu toate acestea unele versiuni ale acestui sistem de operare s-au dovedit foarte stabile, motiv pentru care au fost menținute pe telefoane și tablete o bună perioadă de timp

Cititorii noștri, care au participat la sondajul Android, au ales sistemul de operare instalat pe propriul terminal. Așa cum era de așteptat, Android 2.3 Gingerbread  a ocupat prima poziție, urmat de Android 4 Ice Cream Sandwich. Gingerbread a fost o versiune matură ce a înlăturat foarte multe neajunsuri. Această versiune a putut rula și pe telefoanele cu procesoare mai slabe, motiv pentru care este menținută în continuare de mulți producători. Pe de altă parte, incapacitatea de suport software din partea unora, justifică răspândirea lui Gingerbread – prezent și pe majoritatea clonelor chinezești.

Topul versiunilor Android

  1. Android 2.3 Gingerbread (48%, 614 Votes)
  2. Android 4 ICS (32%, 418 Votes)
  3. Android 2.2 Froyo (9%, 117 Votes)
  4. Android 4.1 Jelly Bean (4%, 50 Votes)
  5. Android 3 Honeycomb (3%, 33 Votes)
  6. Android 2.0/2.1 Eclair (3%, 33 Votes)
  7. Android 1.5 Cupcake (1%, 16 Votes)
  8. Android 1.6 Donut (0%, 7 Votes)

Versiunile inițiale cum ar fi Android 1.5 Cupcake și Android 1.6 Donut sunt rămase pe telefoanele vechi pe care utilizatorii încă le mai păstrează. De regulă, pentru aceste telefoane nu se mai oferă suport și nici actualizări ale sistemului de operare, fiind considerate ieșite din uz. Pe parcurs utilizatorii vor alege telefoane noi ce vin cu ultimele versiuni Android.

Dezvoltatorii Android pot comunica direct cu utilizatorii prin Google Play

To Top

Citește articolul precedent:
DEAD TRIGGER
Interzis celor sub 18 ani

Jocul DEAD TRIGGER este atât de violent încât ar fi normal să fie interzis celor sub 18 ani. Cu greu poți...

Închide