stiri

ASUS a anunțat PadFone Infinity

ASUS PadFone Infinity

PadFone Infinity este un telefon inteligent cu design metalic, dotat cu tehnologie LTE, ecran cu diagonală de 5” și rezoluție Full HD ce se poate cupla la o tabletă dock.

Marea surpriză de la Barcelona a fost PadFone Infinity, un telefon de 5 inci ce contină tradiția modelelor ce se pot avea mai multe moduri de utilizare. PadFone Infinity este un telefon inteligent cu design metalic, dotat cu tehnologie LTE, ecran cu diagonală de 5” și rezoluție Full HD ce se poate cupla la o tabletă dock. Telefonul este dotat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 600 cu patru nuclee la 1.7GHz, cel mai puternic chipset disponibil pe piață la ora actuală.

Carcasa este turnată dintr-o singură bucată de aluminiu, fapt care-i conferă rezistentă și un aspect elegant. Telefonul dispune de o capacitate de stocare de 64GB, LTE și o cameră foto de 13 Megapixeli. Camera prezintă un sistem de lentile cu 5 elemente și diafragmă f/2.0. Clipurile ce se pot realiza cu această cameră au rezoluție Full HD și pot fi redate nativ pe ecranul cu densitate 441ppi dar și pe un televizor prin portul MyDP compatibil Micro-USB.

padfone_infinity_02

PadFone Infinity are o autonomie de până la 19 ore de convorbire în rețea 3G, care crește până la 40 de ore prin cuplarea în PadFone Infinity Station. PadFone Infinity Station înmagazinează suficientă energie pentru a încărca de maxim trei ori bateria telefonului.

Tableta dock are un ecran de 10.1 inci și beneficiază acum de o rezoluție 1920 x 1200 pixeli. Cu o densitate de 244ppi, tableta oferă calitatea unui produs premium, iar rezoluția nu mai poate fi un punct slab al Padfone-ului ci un punct forte incontestabil.

ASUS PadFone Infinity va fi disponibil în Taiwan începând din luna aprilie și ulterior în alte state selectate, începând cu trimestrul 2 al anului 2013. Prețul aproximativ al ansamblului PadFone Infinity cu 64GB și PadFone Infinity Station va fi 999 Euro.

ASUS PadFone Infinity hands on

ASUS PadFone Infinity

padfone_infinity_04

To Top

Citește articolul precedent:
Sony Xperia Tablet Z
Sony prezintă Xperia Tablet Z

Sony prezintă la Mobile World Congress 2013, Xperia Tablet Z, cea mai subțire tabletă de 10 inci de pe piață,...

Închide