stiri

ASUS ne oferă indicii despre noile tablete cu Android

ASUS MeMO Pad FHD 10

ASUS a prezentat weekend-ul acesta la Cheile Grădiștei noile laptopuri cu procesoare Intel Core din generația a patra (Haswell) și a furnizat presei câteva informații despre noua gamă de tablete.

Asus oferă o serie întreagă de tablete cu Android de la modelele cele mai ieftine cum ar fi Memo Pad HD și Fonepad până la cele mai sofisticate cum ar fi Padfone Infinity. Tablete ASUS sunt recunoscute pentru grija acordată îmbinărilor și materialelor utilizate în procesul de fabricație. Dacă în urmă cu ceva timp Asus era prima companie care prezenta o tabletă cu Tegra 3, în acest an tabletele ASUS cu NVIDIA Tegra 4 or fi disponibile ceva mai târziu.

ASUS MeMO Pad HD 7 va fi recomandată utilizatorilor cu bugete reduse. Tableta are un procesor quad-core, 16GB memorie flash și 1GB RAM și este o surpriză plăcută pentru un model al cărui preț va fi de aproximativ 699 lei sau chiar mai ieftin.

ASUS Fonepad Note este un prim phablet lansat de compania taiwaneză într-o zonă aglomerată de Samsung. Fonepad Note FHD 6 are la bază o platformă Intel cu Atom Z2560 dual-core la 1.6GHz. Ecranul Super IPS+ are afișează o rezoluție de 1920×1080 pixeli în condițiile în care tableta are o diagonală de 6 inci.

ASUS Fonepad Note FHD 6

ASUS Fonepad Note FHD 6

MeMO Pad FHD 10 își pregătește intrarea în magazine la sfârșitul acestei luni sau cel mai târziu în luna septembrie. Tableta beneficiază de puterea unui chipset Intel Atom Z2560, tactat la 1.6GHz, și dispune de un ecran IPS cu rezoluție Full HD 1920×1200 pixeli. Modelul cu 32GB și Wi-Fi va costa aproximativ 1699 lei.

ASUS MeMO Pad FHD 10

ASUS MeMO Pad FHD 10

Cel mai titrat model din portofoliul ASUS-Google este fără îndoială noul Nexus 7. Tableta oferă un raport excelent calitate-preț, fiind apreciată de majoritatea ziariștilor specializați în IT. Noul Nexus 7 dispune de un ecran FullHD de 7 inci cu o densitate de 323 pixeli-per-inci (peste 2.3 milioane de pixeli). Procesorul Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core nu va dezamăgi pe nimeni, mai ales că cei de la Google au hotărât să așeze lângă acesta nu mai puțin de 2GB RAM. Noul Nexus 7 va costa în România aproximativ 1199 lei (TVA inclusiv).

ASUS Google Nexus 7 2

ASUS Google Nexus 7 2

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola Moto X în mâinile lui Eric Schmid.
Motorola Moto X fără secrete

Campania de teasing care a precedat prezentarea noului telefon Motorola Moto X a fost mult prea lungă pentru nerăbdarea manifestată...

Închide