stiri

Blackphone – telefonul perfect pentru politicieni și interlopi

Blackphone

Blackphone este un telefon perfect pentru politicienii corupți și pentru interlopi care nu vor mai trebui să folosească cuvinte codate. Blackphone oferă o protecție sporită prin criptarea convorbirilor telefonice, a mesajelor, e-mailurilor și navigării pe net. Interlopii și politicienii vor putea discuta direct despre retrocedarea imobilelor și pădurilor ce nu le aparțin, fără grija unor ordonanțe de urgență care să blocheze legal ascultarea convorbirilor telefonice.

Blackphone

Blackphone

Blackphone folosește sistemul de operare PrivatOS, o versiune modificată de Android 4.4 KitKat, care include software de criptare și securitate. În plus, telefonul dispune de o serie de aplicații proprietare Silent Circle, ce au ca scop securizarea apelurilor telefonice, a mesajelor și contactelor. Alte aplicații preinstalate asigură caracterul anonim al căutărilor pe internet, posibilitatea de alegere a permisiunilor pe care aplicațiile instalate să le aibă, oferă siguranță sporită wireless, opțiunea de a controla datele de la distanță și de a face transfer de date securizat.

Blackphone dispune de un display IPS, multitouch, cu diagonala de 4,7 inci și rezoluție HD. Telefonul are un procesor quad-core Nvidia Tegra 4i de 2.0 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară de 5 megapixeli. Blackphone are dimensiunile de 69 x 141 x 9 mm și cântărește 119 grame.

To Top

Citește articolul precedent:
HTC One M8
HTC M9 ar putea fi prezentat la Barcelona

HTC ar putea anunța la MWC (Mobile World Congress) un nou smartphone de top ce va duce mai departe moștenirea...

Închide