jocuri

Fieldrunners 2 în Google Play

Fieldrunners 2

SUBATOMIC STUDIOS lansează pe 24 aprilie noul joc Fieldrunners 2. Utilizatorii de Android vor putea descărca jocul din Google Play abia miercurea viitoare (1 mai) tocmai la timp pentru minivacanța din această primăvară.

Fieldrunners 2 a fost lansat pentru prima dată pentru iOS, fanii Android trebuind să aștept ceva mai mult pentru a instala jocul. Datorită noului motor, special conceput pentru Fieldrunners 2, jocul va oferi efecte fizice și vizuale mult mai avansate.

Fieldrunners 2 este un joc clasic de apărare cu turnuri unde strategia se îmbină cu un sistem de evoluție pentru armament. Sistemul de apărare pe care va trebui să-l contruiți se va confrunta cu „alergătorii” ce vor veni în valuri. Cele 20 de niveluri sunt disponibile în diverse scenarii ce includ iarbă, deșert, orașe sau chiar vulcani.

Unele campanii pot dura foarte mult, creatorii jocului spunând chiar că se pot întinde peste 20 ore. Soluțiile alese de adversari sunt dinamice și realiste, existând o inteligență artificială ce stabilește aceste trasee.

Dacă sunteți fanii jocurilor de apărare cu turnuri atunci Fieldrunners 2 merită încercat.

Fieldrunners 2

Fieldrunners 2

Update:

Fieldrunners 2 este disponibil în Google Play contra sumei de 10 lei.

Fieldrunners 2 Android Trailer

To Top

Citește articolul precedent:
ARM Cortex A57
ARM înregistrează un record: 2.6 miliarde de chip-uri

Într-o lume dominată de procesoarele x86 fabricate de Intel, ARM a reușit să domine balaurul ce ne amenința cu un...

Închide