jocuri

FIFA 14 ajunge pe Android

FIFA 14

Cel mai cunoscut simulator sportiv este disponibil acum pentru platforma Android. FIFA 14 oferă jucători virtuali, echipe și campionate din cele mai puternice țări. Jocul are efecte grafice superioare, o mulțime de jucători și echipe care justifică dimensiunea de 1.35GB.

Utilizatorii de Android care vor instala FIFA 14 vor avea acces la 33 de ligi, peste 600 de echipe și peste 16.000 de jucători. Meciurile se pot desfășura pe 34 de stadioane replicate cât mai fidel. Comentariile meciurilor pot fi în limba: engleză, franceză, germană, italiană și spaniolă.

FIFA 14

FIFA 14

Fanii FIFA 14 pot crea propriile echipe, cumpărând sau vânzând jucătorii. Echipele care concurează în diverse turnee vor fi recompensate și vor putea cumpăra jucători cei mai buni.

FIFA 14

FIFA 14

Jocul FIFA 14 poate fi descărcat din Google Play. Cei 1.35GB ai jocului pot fi instalați pe telefoanele și tabletele ce rulează sistemul de operare Android 2.3.3 sau o versiune mai nouă.

FIFA 14

FIFA 14

To Top

Citește articolul precedent:
Favorites îți organizează agenda

Agenda telefoanelor cu Android este destul de complexă însă nu are funcții avansate de organizare a contactelor. Aplicația Favorites este...

Închide