aplicatii

Lanternă pe telefon

Lanterna Telefon

Lanterna pentru telefon ar trebui să fie o aplicație nelipsită de pe dispozitivele utilizatorilor de Android. Lanterna este foarte utilă în diverse situații neașteptate iar telefonul este întotdeauna undeva la îndemână.

Acumulatorii mari ai telefoanelor actuale vă garantează faptul că nu o să rămâneți fără curent atunci când aveți mai mare nevoie. Chiar dacă telefonul dumneavoastră nu este dotat cu un bliț LED, ecranul poate fi o sursă de lumină care vă poate ajuta în întuneric.

Lanternă pe telefon

Lanterna pe telefon poate fi ușor instalată, alegând una dintre aplicațiile disponibile în Google Play. Noi vă recomandăm Tiny Flashlight o aplicație ce oferă o mulțime de moduri de funcționare. Pe lângă simpla lanternă care aprinde LED-ul telefonului (sau ecranul), Tiny Flashlight are diverse moduri utile în situații limită. Spre exemplu, dacă sunteți într-o zonă izolată și aveți nevoie de ajutor, Tiny Flashlight trimite un semnal SOS luminos în codul Morse.

Utilizatorii mai pot alege: lumini de avertizare, lumini de poliţie, stroboscop, cod Morse, convertire text în cod Morse, manual cod Morse, lumină cameră, etc. moduri care vă pot ajuta în diverse situații.
Aplicația Tiny Flashlight este oferită de Nikolay Ananiev, este gratuită și poate fi instalată rapid din Google Play.

ATENŢIE: Stroboscopul poate declanşa crize celor ce suferă de epilepsie fotosenzitivă!

Lanternă pe telefon capturi foto

Lanterna Telefon – prezentare video

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Transformer Pad TF701T
Asus Transformer Pad TF701 primește update-ul la Android 4.3

Asus Transformer Pad TF701 primește update-ul la Android 4.3 Jelly Bean. Pachetele au început să fie distribuite de ieri și...

Închide