stiri

Lenovo lansează telefoanele Moto G5S și Moto G5S Plus

Motorola G5S

Lenovo a anunțat astăzi lansarea a două ediții speciale ale smartphone-urilor Motorola Moto G5S și Moto G5S Plus. Moto G5S este realizat în întregime din metal, respectiv dintr-o singură bucată de aluminiu. Noul telefon dispune de un acumulator de 3000 mAh și de funcția de încărcare TurboPower, prin care se pot obține până la 5 ore de autonomie în doar 15 minute de încărcare.
Ediția specială a telefonul Moto G5S integrează o cameră de 16 MP de înaltă rezoluție, care include sistemul „phase detection autofocus” (PDAF). Camera frontală are o rezoluție de 5MP cu unghi larg și flash LED.

Moto G5S oferă un ecran cu diagonala de 5,2 inci și rezoluție 1080p. Procesorulocta-core de 1.4GHz* și conexiunii 4G se află, de asemenea, în echiparea standard.
Moto G5S Plus oferă o serie de specificații mai puternice care erau până acum rezervate doar smarphone-urilor premium, precum camerele duale de 13MP și software-ul special de optimizare a pozelor. Camera frontală are 8 MP, unghi larg și flash LED.

Moto G5S Plus este realizat în întregime din metal, având un design modern și un ecran de 5.5” Full HD. De asemenea, Moto G5S Plus se mândrește cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon la 2.0 GHz, capabilități grafice puternice și suport pentru 4G LTE.

Motorola G5S

Motorola G5S

To Top

Citește articolul precedent:
Svpeng
Troianul Svpeng folosește “keylogging” pentru a fura datele cardurilor

O nouă variantă a troianului mobil Svpeng dispune de o funcționalitate keylogging pentru a sustrage datele cardului. Versiunea modificată a...

Închide