stiri

Samsung Galaxy S5 – specificații posibile și speculații

Samsung Galaxy S5

Nici nu ne-am acomodat bine cu Galaxy S4 și deja se vorbește de Galaxy S5. Din câte se pare, Samsung a dezvoltat deja un telefon foarte puternic, ce are potențialul de a se situa pe primul loc în clasamentul vânzărilor mondiale. Speculațiile legate de specificațiile tehnice se întreaptă către tehnologiile expuse deja și către chipset-urile de ultimă generație anunțate de companie.

Samsung Galaxy S5 cu chip Exynos pe 64 biți

Pentru noul Galaxy S5 Samsung ar putea alege un chipset Exynos pe 64 biți cu opt nuclee de procesare ce lucrează la o frecvență de peste 2GHz.

Procesoarele pe 64 de biți au fost deja adoptate de Apple iar Samsung nu va sta niciun moment în spatele principalului rival. Noul chipset ar putea fi construit pe baza fotolitigrafiei de 14 nanometri și va include o arhitectură ARM big.LITTLE octa-core cu nuclee Cortex-A53/A57.

Memoria RAM ar putea să ajungă la 3GB sau chiar la 4GB, noul Galaxy Note 3 fiind modelul care întărește și mai mult aceste variante.

Samsung Galaxy S5 cu cameră de 8 sau 16MP

Camera video ce va fi montată pe noul Galaxy S5 este o mare necunoscută. Cele mai recente tehnologii disponibile oferă senzori cu rezoluție mare și tehnologii ce îmbunătățesc captarea luminii prin reducerea rezoluției.

Camera video a noului Galaxy S5 ar putea fi livrată de Sony și ar putea oferi 16 megapixeli. O altă opțiune a celor de la Samsung ar fi senzorul ISOCELL, fabricat chiar de companie. Noul senzorul CMOS ISOCELL cu numele S5K4H5YB oferă 8 megapixeli și are dimensiunea de 1.12μ.

Samsung Galaxy S5 cu Android 4.4 Kit Kat

Fără îndoială, Samsung Galaxy S5 va veni echipat cu noul sistem de operare Android 4.4 Kit Kat. Google pregătește deja intrarea pe piață a noii versiuni ce poartă o denumire plătită de Nestle.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Fonepad Note FHD 6
ASUS publică trei clipuri pentru Fonepad Note 6

ASUS a postat astăzi pe Youtube trei clipuri noi pentru promovarea tabletei Fonepad Note FHD 6. Dacă Lenovo apelează la...

Închide