stiri

Tabeo e2 e pe placul copiilor

Toys R Us Tabeo e2

Copiii iubesc tabletele, timpul petrecut în fața ecranului fiind mult prea mare. Uneori cei mici uită să mai iasă în parc și rămân în compania unor jocuri precum Angry Birds sau Bad Piggies. Părinții care vor să combine dorința celor mici de a utiliza tabletele cu aplicațiile educative pot alege modelele special concepute pentru aceștia.

Toys R Us anunță o nouă tabletă pentru copii, cu specificații îmbunătățite. Modelul are o diagonală de 8 inci, rezoluție 1024×768 pixeli, procesor dual-core la 1GHz și 1GB memorie RAM. Tabeo e2 beneficiază de un magazin cu aplicații educative recomandate în principal copiilor cu vârste între 6 și 11 ani, de unde păriții pot alege ce titluri doresc.

Tableta este rezistntă la șocuri, plasticul care o protejează având o duritate suficient de mare pentru eventualele căderi accidentale. Tabeo e2 va fi disponibilă în principal în Statele Unite ale Americii însă românii o pot comanda prin internet. Prețul este de numai 149 de dolari.

Toys R Us Tabeo e2

Toys R Us Tabeo e2

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung GALAXY Note 10.1
Arhitectura ARM big.LITTLE balansează automat firele de execuție (vezi demo)

Procesoarele ARM big.LITTLE montate pe dispozitivele mobile ce vor apărea pe piață anul acesta sunt mult mai avansate decât generațiile...

Închide