stiri

Telefonul Moto Z este acum disponibil în România

Moto Z

Lenovo, compania care a cumpărat gigantul american Motorola, aduce în România noul vârf de gamă Moto Z. Gama de produse Moto Z, proiectată de Motorola în Chicago și lansată oficial la jumătatea acestui an în SUA, include modulele Moto Mods. Datorită Moto Mods, smartphone-ul Moto Z se poate transforma pe măsura nevoilor utilizatorilor, iar posibilitățile sunt multiple. Procesul de conectare a modulelor este extrem de simplu: Moto Mods se atașează magnetic la telefon și formează un singur dispozitiv. Modulele pot fi schimbate simplu și rapid, în funcție de inspirație.

Realizat din aluminiu și din oțel inoxidabil, noul Moto Z este subțire (doar 5,2 mm), durabil și ușor. Moto Z integrează o cameră foto principală de 13 MP cu stabilizator optic de imagine și autofocus laser, în timp ce camera frontală de 5 MP include o lentilă cu unghi larg, ideală pentru poze de grup.

Modulul Hasselblad True Zoom creează fotografii mai bune, datorită funcției de zoom optic de 10x și flash-ului Xenon. Opțiunea de fotografiere în format RAW asigură mai mult control și flexibilitate. În plus, modulul oferă acces gratuit la programul Phocus al Hasselblad pentru o editare suplimentară a fotografiilor. Modulul JBL SoundBoost integrează două difuzoare de 3W și oferă până la 10 ore de sunet stereo de înaltă calitate. Modulul Insta-Share Projector integrează un proiector care transformă orice suprafață într-un ecran de 70 de inci, pe care se pot viziona videoclipuri, filme sau fotografii.

Moto Z

Moto Z

To Top

Citește articolul precedent:
Electrecord.com
Aplicația Electrecord.com îți oferă 20.000 de piese muzicale

Electrecord.com este cea mai nouă și, totodată, prima platformă care oferă publicului acces facil la peste 20.000 de piese din...

Închide